Mirrors – Lost Project

Mirrors toont een half uur durend bezoek van een jongen aan een prostituee. Aangezet door zijn vrienden tot dit bezoek, wordt de jongen tijdens zijn ontmoeting met haar uitgedaagd om zijn platte beeld van de vrouw te herzien.

De maatschappelijke discussie zet de beide geslachten op scherp. Maker Tim van den Heuvel wil daarom een ontmoeting laten zien tussen een jongeman die zijn seksualiteit onderzoekt en een vrouw die slechts wordt gezien als seksobject. Daar waar de media al snel zijn oordeel klaar heeft, probeert Tim deze persoonlijk te maken door de waarde te laten zien die een ontmoeting kan hebben.

Mirrors is een kleine, experimentele voorstelling op locatie in het Brughuis in de Tolhuistuin en het resultaat van een onderzoek van LostProject-maker Tim van den Heuvel. Ieder jaar maakt LostProject als huisgezelschap van de Tolhuistuin een grote zaalvoorstelling en een kleine experimentele voorstelling. Mirrors is na I AM Love the way I lie de tweede kleine voorstelling.

Mirrors is een coproductie van Stichting Tolhuistuin en LostProject.

Credits
Regie: Tim van den Heuvel
Spel: Arman Tarhan, Cherella Gessel
Camera: Lukas de Kort

Category:
Date:
Back To Top
Tim Hillege

“Het vinden en vastleggen van dat ene subtiele moment, op de onverwachte momenten, is mijn grootste drijfveer. Gegrepen uit het leven, divers en rijk in contrast.”

Tim Hillege is gespecialiseerd in theater, evenement, bedrijfs- en portretfotografie.

Social Media