Man Down – Lost Project

Ontmoet de ware man. Zonder de illusies, stereotypen en vooroordelen. Confronterend, kwetsbaar en met humor gebracht. Wat betekent het om man te zijn anno nu?

Volwassen worden is niet makkelijk en daar zijn Joshua SabajoGuilermo HamelArman TarhanRobbie WallinZiggy KnelErwin KieneRyan Pinas en Tim van den Heuvel het levende bewijs van. De rol van de man wordt vaak onvolledig ingevuld door de samenleving. Zowel door de media en TV als familieleden. In Man Down gaan de acteurs in een afgesloten ruimte het gevecht aan met hun emoties, tonen zij kwetsbaarheid, overwinnen zij hun angsten en stappen ze letterlijk en figuurlijk uit hun comfort zone. Onhandig, tegendraads en tegenstrijdig, maar ook grappig, liefdevol en breekbaar.

LostProject is een makers collectief dat diverse projecten en programma’s, bedenkt en produceert rondom maatschappelijke thema’s voor een nieuw en gemêleerd publiek.

Meer informatie over Lost Project.

Category:
Date:
Back To Top
Tim Hillege

“Het vinden en vastleggen van dat ene subtiele moment, op de onverwachte momenten, is mijn grootste drijfveer. Gegrepen uit het leven, divers en rijk in contrast.”

Tim Hillege is gespecialiseerd in theater, evenement, bedrijfs- en portretfotografie.

Social Media